You are here:

O nama

EGIS ROAD OPERATION CROATIA d.o.o. je hrvatska tvrtka u vlasništvu EGIS operations S.A.S. te je dio EGIS grupe www.egis-group.com   

EGIS ROAD OPERATION CROATIA d.o.o. u Hrvatskoj od 09.08.2004. godine djeluje kao Operater tj. Upravitelj na Autocesti Zagreb Macelj (A2) temeljem Ugovora o upravljanju i održavanju autoceste Zagreb Macelj koji je potpisan sa Koncesijskim društvom Autocesta Zagreb Macelj d.o.o. ( www.azm.hr) krajem lipnja 2004. godine. Navedenim Ugovorom EGIS ROAD OPERATION CROATIA d.o.o. je preuzeo obveze upravljanja i kontrole prometa, redovitog održavanja autoceste, objekata te sve fiksne i mobilne opreme, kao i naplate cestarine za ime i račun Koncesijskog društva.

U provođenju svih radnih procesa i aktivnosti, uzimajući u obzir kontekst organizacije unutar kojeg poslujemo, EGIS ROAD OPERATION CROATIA d.o.o., nastoji osigurati našim klijentima korisnicima:

Sigurnu i udobnu vožnju autocestom, uz visoku kvalitetu pružene usluge upravljanja i održavanja autoceste

Kao dio EGIS Grupe nastojimo zajedno stvarati održivu budućnost za lokalne zajednice unutar kojih djelujemo, poslovnim rješenjima i inovacijama zajednički se borimo protiv klimatskih promjena i štitimo dragocjene resurse našeg planeta, te se trudimo imati pozitivni utjecaj na našu okolinu u svim poslovnim aktivnostima.

Certifikati