O nama

EGIS ROAD OPERATION CROATIA d.o.o. je tvrtka kćer francuske
EGIS ROAD OPERATION SA, koja pripada grupaciji GROUPE EGIS.
www.egis-group.com
EGIS ROAD OPERATION CROATIA d.o.o. u Hrvatskoj djeluje kao tvrtka Operater tj. Upravitelj na Autocesti Zagreb Macelj (A2) počevši od 9.kolovoza 2004. godine. Temeljem Ugovora o upravljanju i održavanju autoceste Zagreb macelj, potpisanom krajem lipnja 204. godine, obveze upravljanja i održavanja, te naplate cestarine u ime i za račun Koncesijskog društva Autocesta Zagreb Macelj d.o.o. na predmetnoj autocesti A2 su prenesena na nas.
 
EGIS ROAD OPERATION CROATIA d.o.o. kao Operater tj. Upravitelj je odgovoran za redovito održavanje same autoceste, objekata, sve fiksne i mobilne opreme na njoj, za upravljanja i kontrolu prometa na čitavoj dionici, a sve u svrhu pružanja što kvalitetnije i bolje usluge svojim klijentima korisnicima, uz visok nivo sigurnosti i udobnosti putovanja. Obavljanje naplate cestarine na šest (6) naplatnih postaja se vrši u ime i za račun Koncesijskog društva.
 
Od svibnja 2007. godine kada je posljednja dioncia puštena u promet, EGIS ROAD OPERATION CROATIA d.o.o. upravlja sa 60km autoceste, sa šest (6) naplatnih postaja, mnogobrojnim strukturnim objektima uključujući i šest (6) tunela ukupne duljine 3,6km. Sukladno duljini najdužeg tunela Sveta Tri kralja od 1765m, te relevantnim zakonskim zahtjevima osnovana je vatrogasna brigada smještena u Centru za održavanje i kontrolu prometa Krapina (COPK). EGIS ROAD OPERATION CROATIA d.o.o. trenutno zapošljava ukupno 130 djelatnika.
 
Naše svakodnevno poslovanje temeljimo na poštenom i povjerljivom odnosu prvenstveno s našim zaposlenicima, sa poslovnim partnerima, suradnicima, ugovarateljima i dobavljačima u kojem nastojimo uvijek osigurati kvalitetu usluge i ispuniti zahtjeve koji se pred nas postavljaju.
 
Svim klijentima, korisnicima naše usluge, nastojimo osigurati ono što očekuju: Sigurnu i udobnu vožnju autocestom, uz viskoku razinu kvalitete naše uslugeupravljanja i održavanja autoceste.
 
Naše djelovanje i izvršenje radnih procesa i aktivnosti uvijek uima u obzir utjecaj na okoliš, prirodu, zrak, tlo i vode, nastojimo pametno gospodariti otpadom koji nastaje u našim procesima, održivo upravljati resursima, energijom te stalno osiguravati zdravo i sigurno okruženje kako za naše zaposlenike, tako i za sve ostale suradnike, ugovaratelje, posjetitelje i naravno klijente korisnike.
 
Stalni napredak, modernizacija i razvoj su odlike našeg poslovanja, koje nastojimo kontinuirane poboljšavati, sa vizijom biti prepoznatljiv brend u upravljanju i održavanju autocesta!
 
EGIS ROAD OPERATION CROATIA d.o.o.je do sada uspješno implementirao četiri norme koje su objedinjene tj Integrirane u ISU_Integrirani sustav upravljanja, ispunjavajući sve zahtjeve normi ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i ISO 50001 što potvrđujemo redovitim uspješnim nadzorima i certifikatima.
Norme su uvedene kako bi tvrtka optimizirala poslovanje, te se postigla veću efikasnost i učinkovitost, i osiguralo stalno preispitivanje, razvoj i poboljšanje kroz upotrebu Integriranog sustava upravljanja.
 

Sve navedeno jasno je iskazano u krovnom dokumentu: Politika integriranog sustava upravljanja.

Sve certifikate izdao je DQS UL MSS, međunarodno certifikacijsko tijelo. Spisak certificiranih značajki za EGIS ROAD OPERATION CROATIA d.o.o. dostupan je na www.dqs.hr

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

ISO 50001:2018

ISO 45001:2018
 
sjedište: EGIS ROAD OPERATION
CROATIA d.o.o.
Martićeva 47
10 000 Zagreb
Hrvatska
podružnica/glavni ured - COKPa Krapina: EGIS ROAD OPERATION CROATIA d.o.o.
Velika Ves 116/a, Lepajci, 49000 Krapina, Hrvatska
tel: + 385 (0)49 382 888
fax: +385 (0)49 382 833
e-mail: office@egis.hr
info.naplata@egis.hr
izvanredni.prijevoz@egis.hr
koncesionar: Autocesta Zagreb-Macelj d.o.o.
 
osnivač: EGIS Group